Hoe werkt Routecontrol in de praktijk ?

routeconbox

Bij Routecontrol worden al uw voertuigen uitgerust meteenRouteConBox; een GPS/GSM kastje met een antenne die in uw voertuigen worden ingebouwd. De RouteConBox communiceert via het mobiele netwerk van Vodafone met de centrale data-base van RouteControl in Duitsland. Hier worden de gegevens van uw voertuigen (status en positie) gekoppeld aan gedetailleerde routekaarten die u met een inlogcode/wachtwoordcombinatie eenvoudig via iedere willekeurige computer met internetaansluiting kunt opvragen. Dit stelt u in staat vanuit verschillende werk-stations uw medewerkers onderweg te volgen en met hen te communiceren. Rapportages op internet houden u continu op de hoogte van de exacte positie van uw medewerkers.

Zo kunt u uw klanten dus snel en efficiënt op de hoogte brengen van bijvoorbeeld het tijdstip waarop uw medewerker zal arriveren.

iphone

web

 

RouteConBox verzorgt voor u de complete ritadministratie van uw voertuigen en urenadministratie van uw medewerkers. De bestuurde hoeft in het voertuig geen handelingen uit te voeren! Volautomatisch verschijnt deinformatie uit het voertuig via het internet op het scherm van uw PC, laptop of iPHONE.

 

 

Informatie.

Elke rit wordt automatisch door RouteConBox in de auto geregistreerd naar het internet server verstuurd.
U kunt op het computerscherm aflezen:

promo

-Het start- en eindpunt met rittijden.

-De actuele (live)positie van alle voertuigen.

-U kunt locaties een naam geven (Klantnamen).

-Gereden routes bekijken met Google Eart.

-Snelle en overzichtelijke rapportage in Excel, Word en PDF formaat.

-Rapportage zakelijke-prive kilometers.

 

fleetBelastingdienst.
RouteConBox  registratie voldoet aan de door Belastingdienst vastgestelde normen voor het voeren van een registratie ter voorkoming van bijtelling.

 

Via internet.
RouteConBox slaat de ritten die van laatste drie maanden op in het voertuig en verstuurt de informatie automatisch naar het internet server. U kunt met inlogcodes op alle computers, met een internettoegang de status van uw wagenpark bekijken en beheren.

 

newDriver's display met route control
displayMet de weergave van de nieuwe bestuurder van de route afstandsbediening heeft u een uitstekende oplossing voor het beheer van uw wagenpark!
Stuur bestellingen rechtstreeks door te klikken op de desbetreffende chauffeur. Communicatie en order management is zo eenvoudig. De truck-specifieke navigatie-eigenschappen, zoals de waarschuwing door het passeren van de beperkingen, woonwijken, smalle wegen, hoogtebeperkingen en het draaien van voorzieningen van essentieel belang zijn verder de mogelijkheden van de route controle weergegeven.

 

terugE-mail: routecontrol@tektel.nl