kessalientech

OBD TUNING uw partner in Chiptuning!

 

Chiptuning is de laatste jaren een begrip in de autowereld en wordt steeds populairder, er wordt ook wel gesproken over vermogens optimalisatie. De vraag naar dit product wordt steeds groter. Meer vermogen voor mindergeld! Welke autoliefhebber zou hier niet "warm" voor lopen. De concurrentie neemt steeds meer toe. Ieder autoblad staat vol met advertenties van leveranciers die Chiptuning aanbieden.
Waarom moet U nu juist voor OBD TUNING kiezen? Om uw keuze iets eenvoudiger te maken proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over onze diensten. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

OBD TUNING onderscheidt zich van haar concurrenten op verschillende punten

bmw

-Ten eerste biedt OBD TUNING een goede Service. Een service die naar U thuis komt. Montage op locatie in de gehele Benelux.

-De producten die wij leveren zijn zorgvuldig en langdurig getest en van een uitstekende kwaliteit.

-Wij verkopen geen standaard software en geen standaard chips. Wij leveren voor iedere auto een unieke chiptuning, speciaal op maat gemaakt, het beste voor uw motor.

-Voor de montage maken wij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van Chiptuning, waardoor het mogelijk is (bijna) iedere auto te optimaliseren.

-Tijdens een onderhoudsbeurt ziet een dealer geen verschil. Het is altijd mogelijk om uw auto weer origineel te maken. De originele fabrieksinstellingen zijn dan ook door ons heel eenvoudig terug te zetten.

-Als uw auto voorzien is van een automatische versnellingsbak wordt de software van deze aangepast door OBD TUNING.

-OBD TUNING houdt uiteraard rekening met de roetfilters tijdens de vermogensoptimalisatie. De software zal hier op worden aangepast.

-Bij een onveranderde rijstijl is een brandstofreductie realiseerbaar omdat het rendement van de motor wordt verhoogd.

-Bij benzinemotoren kunt u 4% tot 6% besparen en bij dieselmotoren zelfs  6% tot 10%.

 

Kortom, voor een juiste uitvoering bent u bij OBD TUNING aan het goede adres.
U kunt ons direct bereiken op telefoonnummer +31(0)15-004400 mail: obdtuning@tektel.nlvw

 

OBD

Er zijn verschillende manieren om het vermogen en het koppel van de motor te beïnvloeden. OBD TUNING maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor wij u altijd kunnen voorzien van de juiste programmering.


 

terug

E-mail:info@tektel.nl