Niets is te gek of te maf, alles kan: navigatie, video, dvd, playstation, tv, dolby digitaal, dolbysurround, dts of gewoon stereo. Ook computer, fax, telefoon, internetten, het kan tegenwoordig allemaal in de auto.

 

En wel op div. manieren via laptop's of gewoon via 7", 6.5", 5", 4.8" beeldschermen die in de hoofdsteunen zitten verwerkt, in roofconsole's of gewoon tussen de voorstoelen. En als je dit voor in de auto wilt hebben dan zijn er div. schermen die uit de autoradio klappen.multimedia

 

 


Hoe vindt u de goede weg in de drukte terwijl u op het verkeer moet letten? Vroeg of laat maakt u een fout die u tijd, geld of uw gemoedsrust kan kosten. Navigatie systemen zoals VDO Dayton, Pioneer on Becker wijzen u de weg zodat u zich weer kunt concentreren op het verkeer. Een prettige nederlandstalige stem wijst u met behulp van kaarten de weg, gemakkelijker en effectiever kan het niet! Navigatiesystemen zijn zowel als autoradio variant als met los scherm te leveren.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van navigatiesystemen, er is op dit gebied natuurlijk enorm veel keus dus neem gerust eens contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden.


 

terug

E-mail:info@tektel.nl