Dé specialist voor monitoren in de hoofdsteunen.
De basis van elke set van Hoofdsteun.tv wordt gevormd hoogwaardige monitoren, professioneel ingebouwd in de originele hoofdsteunen van uw auto. Hierop kunt u bijvoorbeeld uw iPod, digitale camera of spelcomputer aansluiten. Ook kunt u het systeem uitbeiden met een Digitenne ontvanger of DVD speler.

 

Master in Special Hard and Software equipment for  Chiptuning

OBDII serial programmer appreciated in the wide range of Alientech products, it supports a large number of vehicles thanks to a continuous development of communication protocols Kess features are the best solution for the professional tuner whowants modify ECU maps for the use of vehicles on road or in a racing track. Kess is an hardware interface that allows communication between ECU and PC.
Through the use of OBDII connector, is possible read and write the ECU using the K Line or the CANbus for recent vehicles.

 


Tektel telecom werkt met verschilende bedrijven samen zoals...

Total Call biedt u de mogelijkheid om al uw communicatiewensen bij één partij onder te brengen en groeit samen met u mee met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van tele- en datacommunicatie. Dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij die, voor zowel de ondernemer als de consument, heel aantrekkelijk kunnen zijn Total Call biedt een compleet pakket aan telecommunicatie apparatuur

en -voorzieningen voor zowel particulieren- als de zakelijke markt.

 

 

Voorsprong door innovatie Sinds de start van ons bedrijf in 1999, is Technocon in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste partijen op het gebied van productie en levering van telematica producten voor mobiele objecten.
Vooroplopend in nieuwe ontwikkelingen, heeft Technocon vele malen bewezen op innovatieve wijze producten en diensten succesvol te introduceren.


 

Route control verhoog de efficiëntie van uw wagenpark door Voertuig Tracking

Een locatie van het voertuig heeft veel positieve effecten, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen. Onze voertuig tracking via GPS is niet alleen geschikt voor vlootbeheer en dus de........

vanesmobility Van Es Mobility, is gespecialiseerd in track and Trace oplossingen en mobiele werkplekken.
Van Es Mobility richt zich op producten en diensten die een essentiële bijdrage leveren aan uw organisatie en management op alle vlakken. Full focus telematica solutions zijn de kern activiteiten van .........

AFK Electronics & Automaterialen is een jong en dynamisch bedrijf, die kennis, vakmanschap en kwaliteit samenbrengt. AFK Electronics & Automaterialen is begonnen in 1999 in een relatief kleine attelier als inbouwer van verschillende soorten auto radio/cd. Vanaf 2001 hebben zijn we een dealerschap aangegeaan met de volgende wereldmerken: JVC, KENWOOD, BOSS en PIONEER.